Vull adoptar

Alguns consells

Compartir la teva vida amb un animal et portarà compensacions increïbles però has d’estar disposat a dedicar-li temps, diners, responsabilitat i amor per la resta de la seva vida.

La decisió d’adoptar un gos o un gat hauria de ser una decisió meditada i compartida per totes les persones que conviuen a la llar.

Abans que l’animal arribi a casa, s’hauria d’haver pensat on li posarem el menjar, on el deixarem quan es quedi sol, on dormirà, etc. Com menys caps hi hagi per lligar, més possibilitats tindrem que l’experiència sigui un èxit.

Els animals de companyia no poden ser ignorats simplement perquè estiguis cansat o ocupat. Necessiten menjar, beure, exercici, afecte i companyia.

Et recomanem que donis un cop d’ull a l’apartat Materials Informatius.

Estàs preparat per adoptar?

Els animals no són joguines. Mengen, juguen i, de vegades, estan malalts. Tenen necessitats, com nosaltres. Si us plau, abans d’adoptar, tingues en compte el següent:

  • Poder dur-los al veterinari quan estiguin malalts o s’hagin de vacunar.
  • Dedicar un temps a la seva educació.
  • Un gos necessita sortir a passejar 3 vegades al dia i durant 15/20 minuts. Si és gran i jove necessitarà, a més, fer exercici i córrer.
  • Planificar qui tindrà cura d’ells quan estiguis de viatge.
  • Estar preparat per cuidar l’animal durant tota la seva vida. Un gos o un gat poden arribar a viure molts anys i has de prendre amb ells un compromís a llarg termini.

Si per tu aquests aspectes no són cap inconvenient, endavant! Ets l’adoptant perfecte!

Hi ha molts gossos i gats esperant poder formar part de la teva família!

GASTON - En adopció al CAAC.

Trobaràs molta més informació a la pàgina oficial del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona

Desplaçat dalt de tot