Fes-te soci

Si no disposes de temps per dedicar en persona als animals i han altres maneres d’ajudar, et pots fer soci. Per un import significatiu com són 60€ l’any es poden fer moltes coses per ells.

Per fer-se soci de l’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona hauràs d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@amicsivoluntariscaacb.org dient que vols fer-te soci, i facilitar les següents dades:

  • Nom complert
  • DNI
  • Telèfon
  • Mail
  • IBAN del compte bancari
  • Especificar tipus de pagament dels 60€ anuals (anualment – trimestralment – semestralment)
 

Tots els diners recaptats van íntegrament a ajudar als animals del Caac i, puntualment, d’altres protectores que ho necessitin.

 

 

A QUÈ ES DESTINEN ELS DINERS

 

Els diners dels nostres socis, del grup de Teaming, el recaptat a les carpes i el de donacions puntuals, es destina íntegrament a lluitar pel benestar dels animals del Caac, i puntualment ajuden a altres protectores que ho necessitin, aportant mantes, menjar, etc.

Els diners destinats als animals del Caac és bàsicament per:

·         Ajudar en l’adaptació de l’animal adoptat al Caac a la seva nova vida, proporcionant l’ajuda d’educadors canins i felins en cas que sigui necessari.

·         Ajudar en cirurgies molt costoses d’animals del Caac acollits o adoptats, o en algun cas, animals que estiguin al mateix centre.

·         Ajudar en necessitats dels animals del Caac, acollits o adoptats, com per exemple, en l’adquisició de cadires de rodes o material especialitzat.

Desplaçat dalt de tot