NOTÍCIES

Calendaris Solidaris 2024

Us informem que ja comencem a tenir els calendaris solidaris del 2024 amb aquestes precioses il·lustracions fetes per Sergi Bastida. De paret (11 €) i de sobretaula (7 €). 

Per encarregar, envieu un correu a amicsivoluntaris.seleccio@gmail.com especificant la quantitat, el tipus, i l’idioma i els podreu passar a recollir concretant amb l’Eulàlia, per algun dels 3 punts de recollida a Barcelona:

  • Local de l’associació: C/ Sant Ildefons 20, 1º1ª
  • Caac: Ctra. de l’Arrabassada km. 3,8, 
  • Ludocan por el bienestar físico y mental del perro: C/ Nació 53

Recordeu que tot el que guanyem amb aquestes vendes va íntegrament a ajudar als animals del Caac i d’altres protectores que ho necessitin.

'ESOS ANIMALES QUE SE EMPEÑAN EN SENTIR'

Article que ha escrit la Dra. Montserrat Escartin, publicat al blog de Cátedra Animales y Sociedad a la Universitat Rey Juan Carlos, el 17 de novembre de 2023.

PER LA MERCÈ MILLOR ADOPTA

BENESTAR ANIMAL inici
PER LA MERCÈ, MILLOR ADOPTA!

Curs d'Especialització en Dret Animal 2023

 

 

Inici:  03/10/2023

Organitzat per la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’ICAB

 

Noves notícies per llegir (fer click a sobre)

TESTAMENTS I ANIMALS. Perquè és bona idea incloure'ls.
LA NOVA GOSSERA DE BARCELONA. Per fi després de 20 anys.

Curs Solidari 'Convivència feliç entre gats'

 

 L’associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona intenta sempre continuar donant formació pel benestar dels nostres gossets i gatets. 

Doncs en aquest cas, la Marta, etòloga del MOF, impartirà una formació online sobre ‘Relacions i conflictes entre els gats’ que sembla mooooolt interessant.

Preu: 15€

A tots aquells que estigueu interessats, podeu comprar la vostra entrada aquí:

 

 

Tallers de Benestar Animal

Curs solidari + Signatura de llibres

L’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona col·labora a la presentació i divulgació del llibre Miaulogia, Guia de comportament felí.

Escrit per la veterinària i etòloga felina Camila Hernández i per la biòloga i etòloga felina Marta Olivares.

Una lectura més que recomanable tant per adoptants primerencs com per amants i experts d’aquests petits felins.

Us animem a comprar-lo ja que els beneficis es destinen a ajudar a entitats i associacions protectores.

Més info sobre el llibre i diferents llocs on es farà la presentació del llibre i el curs solidari “Convivencia feliz con tu gato” al seu perfil @miaulogiaoficial:  https://www.instagram.com/p/CijzRH8DTx1/?igshid=MDJmNzVkMjY=

I la seva web: https://miaulogia.com/etn/barcelona-amics-i-voluntaris-de-la-gossera-de-barcelona

FIRA MASCOTING a Barcelona

 

El 15 i 16 d’Octubre es celebrarà la fira d’animals People-friendly al Parc del Fòrum i tindrem la sort de posar carpa allà! T’esperem!

Pots veure tota la informació a la web: https://www.mascoting.es

Curs solidari 'Gats Porucs'

 

Una molt bona oportunitat per aprendre a comportar-se amb els gatets que tenen por pels traumes que porten per la seva situació, i així ajudar-los a guanyar confiança i qualitat de vida.

Es parlarà de les diferents causes de la por i com gestionar-lo. Mirant com fer una introducció a casa d’un gat poruc, així com la millor manera per tractar i millorar les pors als sorolls forts, persones o altres animals, a més de els errors més comuns que solem cometre i hauriem d’evitar.

El dia 6 d'Abril s'inaugura la 4ª edició del VENADITO/PRIMATS

 

Art contra el maltracte animal. Participen 22 espais des del Museu de Ciències Naturals de BCN fins el casal de Barri més perifèric, passant per centres d’art… Hi han preparades activitats artístiques, medioambientals, etc… per a la participació ciutadana

Aquí podreu veure tota la documentació: https://sinestesia1.wixsite.com/sinestesia/el-venadito-4

O a continuació els documents adjunts:

Estrategia municipal contra la soledat

ANIMALS DE COMPANYIA, COMPANYS DE VIDA

Aquí pots accedir a les conferències de 'EL FUTUR DELS DRETS DELS ANIMALS

  • ”De la filosofia al dret: un nou marc per als drets animals”
  • “Alternatives a l’experimentació animal”

APRENEM JUNTS (Tallers sobre la tinença responsable i el voluntariat)

Sortides dels gossos del CAACB

Durant cada any, el CAACB de Barcelona organitza un bon nombre de sortides per a molts dels gossos que viuen al centre. S’organitzen sortides especials per a sèniors, sortides a la platja, per Collserola, per Montjuïc, a Can Jané i sessions de relax en piscina d’aigua temperada per a alguns d’ells que ho necessiten.

Agraïm enormement aquestes oportunitats pels peluts! Esperem de tot cor que cada any puguem continuar veient aquestes cares plenes de felicitat mentre esperen anar-se’n a una llar.

Ajuda a Ucraïna

2022 Amics i Voluntaris del CAACB ha ajudat a tres fundacions de Polònia per ajudar als animals d’Ucraïna: 

FUNDACIA VIVA (Varsòvia) amb 250€, AZYL-SCHORONISKO AZORKI (Gorzów Wielkopolski) amb 300€ i FUNDACIA POLANA (Varsòvia) amb 150€.

Ajuda a Suara

29/04/21 Amics i Voluntaris del CAACB ha ajudat a Suara Foundation amb 500€ per tal de puguin continuar amb la seva tasca de salvar gatets del carrer i que puguin sortir adoptants. La pandemia els ha enfonsat ja que no tenen cap mena de subvenció.

Ajuda a gatet leucémic

També ajudarem a un gatet leucémic per tal de que pugui anar a una associació on sigui feliç. Ajudarem amb 300€. Aquesta associació és de fora de Barcelona i te molts gatets d’aquestes característiques.

 

Tot això és possible gràcies als socis, a les aportacions del Teaming i a l’artista Sergi Bastida i company Rubén, que van fer uns calendaris preciosos i gràcies al seu treball i el dels voluntaris amb la seva distribució, vam aconseguir tenir un fons per poder ajudar a totes les bones causes que poguem.

Desplaçat dalt de tot