NOTÍCIES

Curs solidari 'Gats Porucs'

 

Una molt bona oportunitat per aprendre a comportar-se amb els gatets que tenen por pels traumes que porten per la seva situació, i així ajudar-los a guanyar confiança i qualitat de vida.

Es parlarà de les diferents causes de la por i com gestionar-lo. Mirant com fer una introducció a casa d’un gat poruc, així com la millor manera per tractar i millorar les pors als sorolls forts, persones o altres animals, a més de els errors més comuns que solem cometre i hauriem d’evitar.

El dia 6 d'Abril s'inaugura la 4ª edició del VENADITO/PRIMATS

 

Art contra el maltracte animal. Participen 22 espais des del Museu de Ciències Naturals de BCN fins el casal de Barri més perifèric, passant per centres d’art… Hi han preparades activitats artístiques, medioambientals, etc… per a la participació ciutadana

Aquí podreu veure tota la documentació: https://sinestesia1.wixsite.com/sinestesia/el-venadito-4

O a continuació els documents adjunts:

Estrategia municipal contra la soledat

ANIMALS DE COMPANYIA, COMPANYS DE VIDA

Aquí pots accedir a les conferències de 'EL FUTUR DELS DRETS DELS ANIMALS

  • ”De la filosofia al dret: un nou marc per als drets animals”
  • “Alternatives a l’experimentació animal”

APRENEM JUNTS (Tallers sobre la tinença responsable i el voluntariat)

Sortides dels gossos del CAACB

Durant cada any, el CAACB de Barcelona organitza un bon nombre de sortides per a molts dels gossos que viuen al centre. S’organitzen sortides especials per a sèniors, sortides a la platja, per Collserola, per Montjuïc, a Can Jané i sessions de relax en piscina d’aigua temperada per a alguns d’ells que ho necessiten.

Agraïm enormement aquestes oportunitats pels peluts! Esperem de tot cor que cada any puguem continuar veient aquestes cares plenes de felicitat mentre esperen anar-se’n a una llar.

Ajuda a Suara

29/04/21 Amics i Voluntaris del CAACB ha ajudat a Suara Foundation amb 500€ per tal de puguin continuar amb la seva tasca de salvar gatets del carrer i que puguin sortir adoptants. La pandemia els ha enfonsat ja que no tenen cap mena de subvenció.

Ajuda a gatet leucémic

També ajudarem a un gatet leucémic per tal de que pugui anar a una associació on sigui feliç. Ajudarem amb 300€. Aquesta associació és de fora de Barcelona i te molts gatets d’aquestes característiques.

 

Tot això és possible gràcies als socis, a les aportacions del Teaming i a l’artista Sergi Bastida i company Rubén, que van fer uns calendaris preciosos i gràcies al seu treball i el dels voluntaris amb la seva distribució, vam aconseguir tenir un fons per poder ajudar a totes les bones causes que poguem.

Desplaçat dalt de tot