NOTÍCIES

Aquí pots accedir a les conferències de 'EL FUTUR DELS DRETS DELS ANIMALS

  • ”De la filosofia al dret: un nou marc per als drets animals”
  • “Alternatives a l’experimentació animal”

APRENEM JUNTS (Tallers sobre la tinença responsable i el voluntariat)

Sortides dels gossos del CAACB

Durant cada any, el CAACB de Barcelona organitza un bon nombre de sortides per a molts dels gossos que viuen al centre. S’organitzen sortides especials per a sèniors, sortides a la platja, per Collserola, per Montjuïc, a Can Jané i sessions de relax en piscina d’aigua temperada per a alguns d’ells que ho necessiten.

Agraïm enormement aquestes oportunitats pels peluts! Esperem de tot cor que cada any puguem continuar veient aquestes cares plenes de felicitat mentre esperen anar-se’n a una llar.

Ajuda a Suara

29/04/21 Amics i Voluntaris del CAACB ha ajudat a Suara Foundation amb 500€ per tal de puguin continuar amb la seva tasca de salvar gatets del carrer i que puguin sortir adoptants. La pandemia els ha enfonsat ja que no tenen cap mena de subvenció.

Ajuda a gatet leucémic

També ajudarem a un gatet leucémic per tal de que pugui anar a una associació on sigui feliç. Ajudarem amb 300€. Aquesta associació és de fora de Barcelona i te molts gatets d’aquestes característiques.

 

Tot això és possible gràcies als socis, a les aportacions del Teaming i a l’artista Sergi Bastida i company Rubén, que van fer uns calendaris preciosos i gràcies al seu treball i el dels voluntaris amb la seva distribució, vam aconseguir tenir un fons per poder ajudar a totes les bones causes que poguem.

Desplaçat dalt de tot