Fes-te voluntari

Els animals que es troben al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) necessiten afecte i sortir a passejar cada dia.

Si t’apuntes a fer de voluntari podràs:

  • Gaudir de la natura de Collserola,
  • Conéixer a gent amant dels animals com tu
  • Sentir-te molt satisfet quan vegis l’alegria que els dónes!

Tasques dels voluntaris

La principal tasca dels voluntaris és treure a passejar els gossos i fer companyia als gats que es troben acollits al CAACB.

Altres tasques que també poden realitzen els voluntaris són les següents:

  • Fixar-se en el bon estat de l’animal. Hem d’avisar si veiem que el gos o gat té algun problema de salut que pugui haver passat inadvertit per personal veterinari del centre.
  • Donar afecte i joc a l’animal. Tan important és que l’animal faci exercici com que se senti estimat i mimat.
  • Pentinar, rentar i posar l’spray antipuces. Si els gossos tenen bona presència s’adoptaran abans que si estan deixats. També cal vigilar que no agafin puces ni paparres.
corretges

Com et pots fer voluntari?

El centre necessita voluntaris principalment pels dies d’entre setmana. S’hi pot anar tant pel matí com per la tarda. Hi ha un número limitat de voluntaris per tant, et demanem un mínim de disponibilitat i compromís, i realitzar prèviament una sessió formativa.

Si estàs interessat en fer de voluntari, pots enviar un correu a seleccio@amicsivoluntariscaacb.org.

Horari de voluntariat: 

  • De dilluns a divendres: matins de 10 a 14h – tardes de 15 a 18h
  • Caps de setmana i festius: matins 10 a 14h

Si t’agraden els animals i tens temps lliure, a què esperes?

Fes-te voluntari! Ells sí que ho farien!

Per poder ser voluntari de l’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona has de ser major de 18 anys, o major de 16 amb el permís del pare, la mare o tutor legal.

Per fer-te’n voluntari, en primer lloc hauràs d’acceptar les condicions del voluntariat i després mantenir una entrevista amb el nostre departament de selecció, on t’explicaran exactament en què consisteix el voluntariat amb nosaltres, en quins projectes pots participar, i què fer per acollir-te a cada un d’aquests projectes.

Un cop feta l’entrevista, se’t farà arribar un full d’adhesió, juntament amb els drets i deures del voluntari i de l’associació,  que hauràs de tornar-nos firmats per adherir-te a nosaltres.

Un cop tinguem el full d’adhesió firmat, ja seràs voluntari de l’associació.

Si el que vols és ser voluntari per socialitzar gats i/o passejar gossos al Caac de Barcelona, un cop tinguem el full d’adhesió firmat, hauràs de fer dues formacions al centre:

·         La primera formació és impartida pel mateix centre. Aquí t’expliquen el funcionament del mateix, i com acostar-te als animals que tenen allotjats (com entrar a les gateres i interactuar amb els gats, i com entrar a les gàbies i fer els passejos amb els gossos), així com les normes internes d’utilització de les instal·lacions.

·         La segona formació serà amb un dels nostres voluntaris sèniors, on et faran un recordatori del que t’han explicat a la primera formació, i t’explicaran com interactuar amb els gats in situ, i/o t’acompanyaran durant els primers passejos amb els gossos.

Desplaçat dalt de tot